Κατασκευαστική Εταιρεία Καράμπελας Δομή - Μεσολόγγι - Αγρίνιο - Κεφαλονιά
Καλέστε μας στο: 6944467713

Η εταιρεία

Κατασκευαστική Εταιρεία

Αξιοπιστία - Εργονομία - Τεχνογνωσία

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του ΄70 από τον Γιώργο Καράμπελα ο οποίος την μετέφερε στα μέσα της δεκαετίας του ΄80 στο δήμο Μεσολογγίου, όπου είναι και η έδρα μας και την καταξίωσε στο χώρο της οικοδομής και των μεγάλων κατασκευών από μπετόν, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Σ’ αυτή την λαμπρή πορεία της επιχείρησης των 40 χρόνων έρχεται ως συνεχιστής ο γιος Ηλίας Καράμπελας για να προσθέσει την εμπειρία του, τον ενθουσιασμό και την όρεξη για δημιουργία, επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της επιχείρησης σε νέους τομείς.

Βασική προϋπόθεση για όλες μας τις κατασκευές είναι η διαφάνεια, η ειλικρίνεια, η άριστη ποιότητα όλων των υλικών καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας. Κύριο μέλημά μας είναι η εξυπηρέτηση των εξειδικευμένων αναγκών (λειτουργικών – αισθητικών – οικονομικών) του κάθε πελάτη, έγκυρα και έγκαιρα!

Γι’ αυτό και συνεργαζόμαστε με ολοκληρωμένα τεχνικά γραφεία πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων και διακοσμητών για την άδεια, τη μελέτη και την επίβλεψη της κατασκευής.
Αναθέτοντας, λοιπόν, σε μας την κατασκευή ή την ανακαίνιση του χώρου σας, εσείς το μόνο που θα κάνετε είναι να βλέπετε το όνειρό σας να γίνεται πραγματικότητα!!!

Βασιζόμενοι σε αξίες όπως η υπευθυνότητα και η δημιουργικότητα

καθιερώσαμε ένα αξιόπιστο όνομα στο χώρο των ακινήτων.